Geplaatst op

Comedonen, acne of puistjes? CHOLLEY heeft de oplossing!

zuiverende lokale behandeling van mee-eters, acne en puistjes.

Comedonen, acne en puistjes worden doorgaans veroorzaakt door een combinatie van factoren, zoals overmatige talgproductie, verstopte poriën en ontstekingsreacties op de huid.

Maar wat zijn comedonen, acne en puistjes nu eigenlijk?

  1. Comedonen (Mee-eters): zijn kleine, donkere puntjes (zwarte of witte bultjes) die ontstaan wanneer de poriën verstopt raken door overtollig talg, dode huidcellen en vuil. Deze verstopping van de poriën kan aanzienlijk bijdragen aan het ontstaan van comedonen.
  2. Puistjes: Zodra de comedonen geïnfecteerd raken door bacteriën, kan er een ontstekingsreactie optreden, wat uiteindelijk resulteert in de vorming van puistjes. Puistjes zijn kleine, rode bultjes met een witte of gele kop, ook wel bekend als pustels. Deze ontsteking ontstaat door bacteriën die zich snel vermenigvuldigen in de verstopte porie, wat een krachtige immuunrespons van het lichaam veroorzaakt.
  3. Acne: Wanneer er veel comedonen en ontstoken puistjes tegelijkertijd aanwezig zijn, wordt dit vaak acne genoemd. Acne kan aanzienlijk variëren in ernst, van milde tot ernstige vormen. Bovendien kan ernstige acne leiden tot de vorming van cysten, pijnlijke knobbeltjes en potentieel blijvende littekens.
Puistjes, mee-eters en acne ontstaan meestal als gevolg van overmatige talgproductie, verstopte poriën en ontstekingsreacties op de huid.

Verschillende factoren kunnen aanzienlijk bijdragen aan het ontstaan van comedonen, acne en puistjes. Deze omvatten hormonale schommelingen (vooral tijdens de puberteit), genetica, een overmatige talgproductie, onjuiste huidverzorging, het gebruik van comedogene (pore-verstoppende) cosmetica en voeding.

CHOLLEY heeft de oplossing tegen comedonen, acne en puistjes!

BIOCLEAN STOP IMPERFECTIONS, een krachtige spot treatment die doelgericht onzuiverheden aanpakt. Deze intens zuiverende formule is speciaal ontworpen voor de lokale behandeling van huidproblemen.
Je ervaart een grondige reiniging van de poriën en haarzakjes, waardoor bacteriën en onzuiverheden tot een minimum worden beperkt. Dit minimaliseert het risico op het ontstaan van acne. Bovendien biedt het een uitstekende oplossing om puistjes uit te drogen zonder de omliggende huid te beschadigen

Kortom, BIOCLEAN STOP IMPERFECTIONS is dé oplossing voor een zuivere huid met een doeltreffende aanpak van onzuiverheden en een milde behandeling van puistjes. Het is geschikt voor alle huidtypes, met de focus op de acnegevoelige en onzuivere huid.

VOORDELEN:

  • Ontsmettende, uitdrogende en zuiverende werking om de aanwezigheid van bacteriën te minimaliseren en pus en onzuiverheden uit te drogen.
  • Kalmerende en ontstekingsremmende stoffen om roodheid en irritatie te verlichten

Onderzoek toont aan dat er een intense afname van bacteriën is na de eerste toepassing:

“De test uitgevoerd met de BIOCLEAN STOP IMPERFECTIONS heeft aangetoond dat de bacteriën na de 7e dag zijn verminderd tot nul.”

Voor optimale resultaten, gebruik de spot treatment in combinatie met de BIOCLEAN Lait, BIOCLEAN Lotion en BIOCLEAN Crème Peaux Impures.

Producten van CHOLLEY zijn onder andere verkrijgbaar in de volgende verkopende filialen:

Hier kunt u een uitgebreide selectie van onze hoogwaardige producten vinden, inclusief de BIOCLEAN Stop Imperfections.